Tuinmachines Claassen, voor de aankoop van uw tuinmachine(s)

Claassen Tuinmachines - VerkoopDe aankoop van een nieuwe tuinmachine is een nuttige en duurzame investering die maakt dat uw tuin er weer prachtig verzorgd bijligt. Tuinmachines Claassen verkoopt tuinmachines in Ham van hoge kwaliteit en voorziet u van een deskundig advies. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons aankloppen voor nieuwe en tweedehands machines, zowel elektrisch als op benzine.

 

Jarenlange ervaring

Tuinmachines Claassen heeft meerdere jaren ervaring en staat garant voor een snelle levering van grasmaaiers, haagscharen, verticuteermachines, bosmaaiers, kettingzagen, hakselaars en nog veel meer professioneel tuingereedschap. Ook heeft u bij ons de keuze uit veel topmerken die momenteel op de markt zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan John Deere, Honda, MTD, Stihl, Stiga, Viking, Toro, enzovoort. Neem vandaag nog een kijkje in onze online catalogus.

 

Contacteer ons

Naast de aankoop van u machine kunt u bij ons ook aankloppen voor herstellingen en onderhoud van uw tuinmachine. Doordat Tuinmachines Claassen in de avond is geopend, kan u ons gemakkelijk bereiken na u werkdagje. Gedurende deze uren kan u te woord gestaan worden voor meer uitleg en wordt u verder geholpen in de showroom te Ham. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Graag tot ziens!

Openingsuren  MA: 9u-12u & 13u-17u DI:16u-20u | WOE:13u-17u |DO:16u-20u | VR:9u-12u & 13u-17u | ZAT:8u-13u | 

                            Zondag gesloten.

Back to Top