Periodiek onderhoud van uw tuinmachine

Een goed en periodiek onderhoud van uw tuinmachine in Ham is van groot belang voor de levensduur van uw machine. U voorkomt technische storingen en pannes en de machine presteert optimaal. Tuinmachines Claassen is uw betrouwbare vakman voor het volledige onderhoud van tuinmachines van alle merken. Ook als uw machine lang heeft stilgestaan krijgen wij weer leven in uw grasmaaier, verticuteermachine, bosmaaier, kettingzaag, hakselaar, enzovoort. Zelfs voor het slijpen van kettingen die op uw kettingzaag zitten, kan u bij ons terecht. Netzoals het scherpen van messen van u heggenschaar.Bovendien staan wij garant voor herstellingen in geval van schade of pannes.

Wenst u een onderhoud aan uw grasmaaier? Dit kan al vanaf 55 euro en voor een zitmaaier kan dit al vanaf 95 euro.

 

Ophaaldienst

Tuinmachines Claassen beschikt ook over een ophaaldienst waarvan de eerste 5 km gratis zijn. Nadien betaalt u 0,60 euro per gereden kilometer.

 

Contacteer ons

Tuinmachines Claassen beschikt over een eigen werkplaats, waar wij uw machine snel en vakkundig onderhouden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan revisie van motoren, reiniging van de machine of het verversen van de olie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands tuinmachine. Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langst in onze toonzaal.

Graag tot ziens bij Tuinmachines Claassen! 

Openingsuren  MA: 9u-12u & 13u-17u DI:16u-20u | WOE:13u-17u |DO:16u-20u | VR:9u-12u & 13u-17u | ZAT:8u-13u | 

                            Zondag gesloten.

Back to Top