Herstelling van tuinmachines

Tuinmachines Claassen in Ham is al meerdere jaren uw betrouwbare partner en specialist voor de herstelling van uw tuinmachine. Heeft u uw machine bijvoorbeeld lang niet gebruikt of kampt u met een storing of panne? Tuinmachines Claassen biedt uitkomst voor particulieren en professionelen! Wij zorgen ervoor dat uw grasmaaier, verticuteermachine, bosmaaier, kettingzaag, hakselaar, enzovoort weer optimaal presteert en weer jaren dienst kan doen.

 

Dienstverlening

Een goede en snelle dienstverlening is voor ons zeer belangrijk. Als extra service bieden wij u dan ook een ophaaldienst aan. Wij komen uw tuinmachine thuis bij u ophalen, zodat u zelf de deur niet uithoeft. De eerste 5 km van deze dienst krijgt u geheel cadeau.

Dit neemt niet weg dat u uiteraard van harte welkom bent in onze toonzaal en werkplaats in Ham. Ook voor de verkoop van nieuwe en tweedehands tuinmachines kunt u namelijk aankloppen bij Tuinmachines Claassen. Neem vandaag nog een kijkje in onze online catalogus.

Heeft u vragen omtrent een herstelling van tuinmachines in Ham of wilt u gewoon wat meer toelichting hierover? Contacteer ons gerust.

Graag tot binnenkort bij Tuinmachines Claassen!

Openingsuren  MA: 9u-12u & 13u-17u DI:16u-20u | WOE:13u-17u |DO:16u-20u | VR:9u-12u & 13u-17u | ZAT:8u-13u | 

                            Zondag gesloten.

Back to Top